Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fri vilja - erotisk novell
Isbn: 978-87-2619-435-7
Förlag: LUST
Kategori:
Noveller Romantik
Tillgänglig sedan: maj 2019

E-bok

Fri vilja - erotisk novell

'Hon ville ha av honom kläderna genast, men medan hon arbetade med knapparna på hans skjorta masserade han hennes bröst så skönt att hon måste avbryta för att slita av sig blusen och fort knäppa upp behån. Hon behövde hans händer. Hon behövde känna dem mot sin nakna hud. Hon behövde hans hungriga blick på sina bröst. Hon behövde hans tunga och mjuka läppar.'



Julia är tillbaka hos Mattias. Mattias som lagar fantastisk mat, Mattias som är snäll och varm, Mattias som är så otroligt bra i sängen. Efter många glas vin möter de varandras läppar. Hon kan inte få nog av hans sexiga kropp och lystna stön. Men ändå är det något som skaver. Vad är det han vill ha av henne? Kan hon erbjuda honom det? Spelar det överhuvudtaget någon roll när han får henne att komma så hårt?

Alexandra Södergran är en svensk anonym författare till noveller. Hennes texter behandlar ofta tabubelagda ämnen på ett spännande och nytänkande sätt. Framför allt intresserar hon sig för erotik och närmar sig genren på ett sätt som både överraskar och underhåller läsaren. Hon har gett ut ett tjugotal erotiska noveller.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone