Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Nemesis testamente
Isbn: 978-87-2617-047-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: maj 2019
Uppläsare: Anders Mossling
Length: 6 timmar 51 minuter

Ljudbok

Nemesis testamente

"Han satt som fastklistrad inne på ungdomssiten och dreglade över alla lättlurade unga småflickor. Han hade redan fått tre stycken på kroken, vilka han nu sakta håvade in. Likt små hungrande likmaskar sög det i hans bröst över det som komma skulle.'

SOS Alarm får in ett samtal en sen fredagkväll. Det hänger en död person på köttkrokar vid ingången till Skansen. Fallet hamnar hos Rikskriminalpolisens Mordsektion, RKMS. Tillsammans börjar teamet undersöka det makabra dödsfallet. Det står snart klart att mördaren har en egen agenda, vilken han verkar följa till punkt och pricka. Kriminalkommissarie Per Karlsson som är RKMS ledare, får i uppdrag tillsammans med sitt team att ta reda på vem mördaren är, och vilket budskap hen vill förmedla.

Michael Swidén är en svensk författare och IT-konsult bosatt i Halmstad. Mitt under en period av arbetslöshet 2015 passade han på att skriva sin debutbok, Hedonisten. Det blev startskottet för en trilogi om team RKMS. Resultatet blev några ruggiga deckare, spänningsromaner om seriemördare. Nemesis Testamente är den fjärde boken på lika många år med team RKMS.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone