Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kära mentor: jag fungerar sämre utan dig
Isbn: 978-91-7765-333-2
Förlag: Recito Förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: februari 2019

E-bok

Kära mentor: jag fungerar sämre utan dig

«Kära Mentor, jag fungerar sämre utan dig» är skriven i jag-form och är personlig. Berättelsen sträcker sig från perioden 2009-2013 eller under tiden författaren bearbetade sjukdomen «gå in i väggen». Svart/Vit eller svart på vitt - så definierar Iris Erlingsdottir sitt sätt att komma igen efter sin djupaste sorg som är arbetsrelaterad. Pånyttfödelse är en röd tråd bakom diagnoser som «atypisk depression» och «uns» (utan närmare specifikation). Iris framträder inte i sin bok som «ensam är stark». Påverkan utifrån är en tydlig utsaga.

Nu tycker jag inte saker, bara för att tycka och inget mer med det. Jag står för mina åsikter och är bekväm i det. Inte är jag så fyrkantig att jag inte kan ändra åsikt om någon har någonting vettigt att tillägga min åsikt, det är faktiskt helt tillåtet att ändra åsikt om man känner för det.

Iris Erlingsdottir är född 1971, i Raufarhöfn, Island, där hon växte upp. 19 år gammal flyttade hon tillsammans med sin nuvarande äkta make till Sverige, från den vulkaniska ön, för att påbörja ett liv i Sverige.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone