Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Underlivstankar Del 1
Isbn: 978-91-8777-972-5
Förlag: Anomar Förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: december 2018

E-bok

Underlivstankar Del 1

Del 1 av 3  Han har över 7 000 barn men bara knappt sex är hans egna. Historien om mannen som blev en av de(m) som kom att revolutionera gynekologin och framför allt behandlingen av ofrivillig barnlöshet.

En gång var han en liten gosse som alla andra individer i den halva av mänskligheten som brukar kallas män. Han var dock en särdeles nyfiken liten parvel som därför lärde sig att läsa och skriva mycket tidigt och funderade mycket på världen omkring, på liv och död, på hur barn kom till och ur vilken öppning de sedan kom ut. Och ju äldre han blev, desto mer  funderade han på tjejer, vilket nog är relativt vanligt. Och ett särdeles minne hade han...

Om denne gosses uppväxt i framför allt Malmö,  Borås och Göteborg handlar denna e-bok. Därmed blir den också en skildring av Göteborg från 50-talet och framåt och en generationsroman för Sveriges första tonårs- kull - vi som läste serier, åt Raketost, klädde oss i amerikanska blåjeans och upptäckte rock'n'roll. Och för första gången fick säkra preventivmedel. Och där och då började mannaåren.

Om du läst de tryckta böckerna först och blivit nyfikna på den vuxne mannen, läkaren och författaren som skildras i dessa och undrar hur han blev som han blev, kan jag försäkra dig om att både den lille lintotten och den finnige ynglingen fortfarande lever i honom. Att han fortfarande är nyfiken och gärna vitsar och skriver (och sjunger) snapsvisor.

Han heter fortfarande Lars Nilsson, då som nu. Jag borde veta. Jag är han. Han var och är jag.

Välkommen till mitt tidiga Liv!


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone