Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jämställdhet i praktiken - så utvecklar ni er arbetsplats
Isbn: 978-91-9825-104-3
Förlag: ID Förlag
Kategori:
Samhälle & politik Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: december 2018

E-bok

Jämställdhet i praktiken - så utvecklar ni er arbetsplats

Vad har ni att vinna på att jobba med jämställdhet på er arbetsplats? Hur kommer ni igång och håller liv i engagemanget? Och vad måste ledning, chefer och medarbetare bidra med för att satsningen ska lyckas?

"Jämställdhet i praktiken" visar hur ni kan skapa en arbetsplats där medarbetarnas kompetens tas till vara och olika perspektiv får bidra till att utveckla verksamheten. Boken vänder sig till både chefer och medarbetare. Här diskuteras alltifrån jämställd rekrytering till hur ni kan utveckla organisationskulturen och chefernas ledarskap utifrån ett jämställdhetsperspektiv. Boken beskriver hur du som chef bör agera för att få alla med på tåget i jämställdhetsarbetet och hur ni tillsammans ser till att er satsning inte stannar på pappret, utan att det verkligen händer något. Erfarenheter från svenska arbetsplatser varvas med praktiska tips och diskussionsfrågor.

Gabriella Fägerlind är civilingenjör och arbetar sedan 1999 som organisationskonsult med fokus på mångfald och jämställdhet. Hon har bred erfarenhet av mångfalds- och jämställdhetsarbete inom privat och offentlig. Hon har även skrivit boken "Mångfald i praktiken - handbok för verksamhetsutveckling".


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone