Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ristat i hud
Isbn: 978-91-7799-046-8
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2018

E-bok

Ristat i hud

I månader har poliskommissarie Greg Carver jagat en gäckande seriemördare. En mördare som tillfångatar sina offer och ägnar veckor åt att tatuera varje centimeter av deras kroppar. Tills de blivit ett konstverk att visa upp för världen. Utredningen verkar ha gått i stå när Greg Carver en sen kväll brutalt skjuts ner i sitt hem. Hans kollega Ruth Lake är först på plats, men istället för att begära förstärkning så städar hon snabbt undan alla spår efter mördaren. Vad är det hon försöker att dölja och vem är mördaren? Och är Greg verkligen död?

Ristat i hud är en fängslande spänningsroman som tar dig med på en berg-och-dalbana av hemligheter, överraskningar och svek i jakten på en makaber mördare.

ASHLEY DYER är en gemensam pseudonym för den prisbelönta romanförfattaren Margaret Murphy och polisen och kriminalteknikern Helen Pepper. Ristat i hud är deras redan hyllade kriminaldebut och den första boken i serien om polisduon Lake och Carver.

»Uppslukande, smart. Fullspäckad med makabra och fängslande kriminaltekniska detaljer. En makalös debut.« Mo Hayder

»Kriminalinspektör Ruth Lake är en suverän skapelse.« Sheffield Telegraph

»En tät och fängslande thriller, lika vass som taggarna i intrigen.« Ann Cleeves

»En av de djärvaste, mest innovativa seriemördar-deckarna sedan När lammen tystnarA.J Finn, författare till världssuccén Kvinnan i fönstret

»Hög spänningsnivå, fint invävda Liverpoolmiljöer, intressanta huvudpersoner och fascinerande kriminaltekniska detaljer (...) En riktig nagelbitare.« Elisabeth Brännström, BTJ


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone