Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det ljuva livet
Isbn: 978-87-2602-020-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: maj 2018
Uppläsare: Sebastian Karlsson
Length: 12 timmar 23 minuter

Ljudbok

Det ljuva livet

Joe är en fattig kille från Brooklyn som drömmer om att få skriva. Men hela hans ursprung ligger honom till last, en fattiglapp från slummen har inget att göra i 40-talets glamourösa Hollywood, drömfabriken som håller på att ta världen med storm. Men det visar sig snart att Joe inte är en vanlig person: han kämpar sig upp till ett jobb inom Hollywood och får smaka på livets verkliga manna. Pengar, makt och framgång. En oändlig uppsättning kvinnor att välja och vraka bland, men det går snart upp för honom att det han egentligen alltid drömt om är något helt annat. Det är äkta kärlek, något han inte hittar bland alla anonyma engångsligg.

Ganska snart han träffar Laura, en kvinna som han verkligen älskar och som förstår hans drömmar och ambitioner. Men är han verkligen beredd på vad äkta kärlek kommer med för ansvar? Och kommer han att överleva alla känslomässiga krav som en relation ställer på honom ... ?

'Robbins griper tag i läsaren och släpper inte greppet.'
– Publishers Weekly

Harold Robbins (1916-1997) var en amerikansk romanförfattare som växte upp i New Yorks slum. Hans böcker har översatts till 30 språk och sålts i cirka 750 miljoner exemplar. Flera av hans böcker har filmatiserats i Hollywood och han har en stjärna på Hollywood Walk of Fame.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone