Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lilla Sticka i landet Lycka
Isbn: 978-91-7651-873-1
Förlag: Bonnier Audio
Kategori:
3-6 år Bilderböcker
Tillgänglig sedan: april 2018
Uppläsare: Dan Bratt
Length: 25 minuter

Ljudbok

Lilla Sticka i landet Lycka

Bästsäljande författaren MARTIN WIDMARK har med LasseMaja och Nelly Rapp sin tydliga plats bredvid Astrid Lindgren som barnens favoritförfattare i svensk barnlitteratur. Med Lilla Sticka i landet Lycka inleder han ett ljudligt samarbete med den hyllade och prisbelönte musikern och kompositören Homero Alvarez.

En kväll när Daniel ska sova så berättar tant Julia en fantastisk berättelse. Den handlar om när hon var en liten och ledsen flicka som saknade sin bror. Plötsligt råkade hon styra sin kälke in under en gran och for nedför en lång tunnel av is och landade med en duns i landet Lycka. Här träffar hon på de mest fantastiska figurer som Herr Jacobi – en skalbagge i frack och fluga som döper henne till Lilla Sticka, den girige Krabban som samlar på pärlor och inte minst återser hon och räddar sin bror.

Lilla Sticka i landet Lycka leder tankarna till Lewis Carrolls Alice i underlandet såväl som Astrid Lindgrens Allrakäraste syster och är Martin Widmarks och Homero Alvarez första samarbete. En ljudbok med extra mycket ljud: originalmusik och poetiska ljudeffekter signerade just Homero Alvarez.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone