Hoppa till innehållet
Omslagsbild för På kvinnors nivå
Isbn: 978-87-1197-000-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: mars 2018
Uppläsare: Elin Mohede
Length: 8 timmar 6 minuter

Ljudbok

På kvinnors nivå

Scarlet har uppfostrats till att vara tuff och självständig. Men när hon vid tjugo års ålder plötsligt blir ensamstående mamma, kan hon inte låta bli att oroa sig inför framtiden. Som ogift förälder känner hon en skam som ingen av hennes väninnor kan mäta sig med – och då är de ändå långt ifrån perfekta. Helen har både giftermål och skilsmässa i bagaget, Sylvia bär ärr från ett liv som ständigt offer, Jocelyn känner sig instängd i överklassens tråkiga normer och Audrey plågas alltid av det ena problemet efter det andra. Kommer de lyckas frigöra sig från samhällets förväntningar och övervinna sina inre demoner?

"På kvinnors nivå" är en kvinnoskildring som utspelar sig i 1950-talets England. Vi följer Scarlet och hennes väninnor när de kämpar för att hitta sina verkliga jag i en miljö där konventioner regerar och äkta frihet är sällsynt.


Fay Weldon var en prisbelönt engelsk författare och dramatiker från Birmingham. Hennes böcker har nått stora internationella framgångar och är kända för sina skildringar av utsatta kvinnors liv och erfarenheter.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone