Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bygga broar: Som livsuppgift
Isbn: 978-91-6390-421-9
Förlag: Foco Förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: maj 2016

E-bok

Bygga broar: Som livsuppgift

Holger Formgren startade och ledde Stiftelsen Institutet för Högre Marknadsföringsutbildning IHM genom de första tiotal åren. Från den tiden börjar hans resa genom livet. Minnena från den resan finns nu samlade i denna memoarbok.
Resan gick från de östra stadsdelarna av Göteborg till Stockholm och vidare till Hälleviksstrand på Orust i Västra Götaland som blev slutmålet. Hans stora intresse för skolor, båtar och till slut även politik och samhällsutveckling ledde fram till projekt och samhällsidéer som betytt mycket för både enskilda personer och företag där han verkat.
Som ekonom och marknadsförare är han den givne entreprenören som inte nöjer sig med det som är utan gärna vill göra allting bättre och till större nytta för flera om det går. Nästan omöjliga problem och uppslag har visat sig gå att lösa. Det har varit drivkraften hela tiden. Kanske den andan kan smitta av sig på andra i framtiden.
Många fler broar behöver byggas på både lokal och regional nivå för att samhällen ska bestå och utvecklas. Problemen och möjligheterna till förbättringar synes aldrig ta slut.
Det Orust behöver är nybyggare, företagsstartare och jobb åt alla. En ny fast broförbindelse är kanske den enda lösningen för att få fart på den utvecklingen. Men också många andra slags broar.




Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone