Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Persiens Pärla
Isbn: 978-91-8648-536-8
Förlag: Roslagstext förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: oktober 2013

E-bok

Persiens Pärla

Plötsligt står Ramona på en mörk gata i en okänd stad. I nästa stund rusar en kvinna ut ur en gränd, griper tag i Ramona och ber henne springa för livet. Upprörda röster och trampet av många fötter ekar mellan husväggarna.
Ramona flyr tillsammans med den okända kvinnan. Ramona har förts flera tusen år tillbaka i tiden, till Persiska riket och kung Kyros på 500-talet f.Kr. Där möter en stor överraskning, som drar in Ramona i en kamp om livet.
 Theo och Robert reser efter Ramona i tiden. Vid ankomsten skiljs de båda vännerna åt. Theo får en öväntad följeslagare i sökandet efter Ramona. Är det en person att lita på? Ödet spelar vännerna många spratt och blandar in döden i leken.

"Mycket bra bok! Miljöbeskrivningarna var på pricken, hela den persiska känslan flöt på bra genom boken. Jag njöt verkligen av denna bok, den var mysig och helt underbar! Allt var perfekt som vanligt. Karaktärerna, miljön, handlingen. Super!" Roxana Kaboli

"En nervkittlande spänning byggs upp i Kims senaste bok. Hela Ramonas existens står på spel." Annelie Nilsson

"Ännu ett nervkittlande äventyr för Theo och Ramona. Färgstarka karaktärer, mystiska miljöer och ett levande språk gör läsningen till ett rent nöje." Ingela Svensson

18:e fristående boken i den historiska äventyrsserien om Theo och Ramona.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone