Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Äntligen fri - Jag tog tillbaka mitt liv
Isbn: 978-91-7517-496-9
Förlag: Recito Förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: oktober 2013

E-bok

Äntligen fri - Jag tog tillbaka mitt liv

Är kärleken blind eller vore det bättre att säga att den inte vill se? Hur kan man fortsätta att leva i ett förhållande som bryter ner ens personlighet tills man sakta förändras och blir som den man älskar?
Boken «Äntligen Fri!» bygger på Annika Widéns egna upplevelser från ett långt äktenskap. Det som i början verkade vara en himmelsk kärlek förvandlades till ett helvete. En fantastiskt generös och omtänksam man blev en fanatisk människa som bestämde efter vilka regler familjen skulle leva. Han blev aggressiv och skrek högt om man gjorde någonting som inte han ville. Det kunde räcka med att man diskade i varmt vatten eller kom hem efter mörkrets inbrott vid femtiden på vintereftermiddagar. Vid något tillfälle gick han så långt att han tog stryptag på sin fru inför barnen och hotade henne till döds.
Denna berättelse utspelas i Italien men det kunde ha varit var som helst. Psykisk misshandel är vanligare än man tror och kan vara svår att upptäcka både för den som drabbas och omgivningen. Både män och kvinnor kan bli utsatta. Offret lever i skräck och skam och gör ofta allt för att dölja sin situation.
Med denna bok vill Annika visa att man KAN bryta sig ur ett destruktivt förhållande. Det finns alltid en väg ut. Alltid!


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone