Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Alla kan tala. Vältalig med 7 enkla knep
Isbn: 978-91-8629-313-0
Förlag: Blue Publishing
Kategori:
Pedagogik Media & kommunikation Språk & ordböcker
Tillgänglig sedan: maj 2012

E-bok

Alla kan tala. Vältalig med 7 enkla knep

Att vara en god talare är inget man föds till. Men om man följer bokens sju enkla principer gör man garanterat succé. Råden, som är baserade på forskning om vad som ger karisma, är lika användbara på jobbet som på fest.

Ur innehållet: Bildspråk säger det bäst. När orden är borta lever bilden kvar. / Använd kroppsspråket till din fördel. / Claptrap, konsten att locka fram en applåd. / Närvaro, en bortglömd karismafaktor.

När Handelshögskolan i Stockholm frågade hundra svenska toppchefer vad som krävs för framgång i näringslivet, kom förmågan att övertyga högst. Som nummer två kom att skapa relationer. Människor med karisma är bra på båda.
Hör du till dem som är livrädd för att tala inför grupp? Lägg krut på framgångsfaktorerna, det som bevisligen fungerar. Då upptäcker du snart den sköna känslan att stå i centrum och bli lyssnad till.
- Varför lyssnar vi till somliga medan andra går oss likgiltigt förbi? Hur kan en viss person förändra hela atmosfären i ett rum, frågar sig Eva Kihlström?
- Närvaro, energi och passion är en förklaring. Finna glöden i ditt liv kan bara du själv göra. Det andra kan du lära dig.  Börja med att läsa den här boken.

Alla kan lära sig knepen i boken! Karisma garanteras inte, det ligger alltid i betraktarens ögon, men om du håller dig kort, använder bildspråk och andra "soundbites" och bara säger det du verkligen menar - då blir du ansedd som en fantastisk talare!

Alla som köper boken får också tillgång till TalAkuten, en blogg med mängder av tal, rim, sångtexter för födelsedagar, bröllop, dop, begravning och andra högtidliga sammanhang.

Eva Kihlström har tidigare skrivit boken "Karismakoden" som väckt stor uppmärksamhet. Den är såld i 40 000 ex och har översatts till finska, danska och norska.

Sagt om boken:
"Tack vare dej Eva blev talet en fullträff. Det var många av de femtiofem gästerna som gav oss en eloge för vårt tal och framförandet. Så stort, stort tack."
A-B Heyle, efter ett tal på en 40-årsmiddag




Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone