Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ryttarens sits och balans
Isbn: 978-91-9755-971-3
Förlag: Allinmind Publishing
Kategori:
Psykologi Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Mikael Widerdal
Length: 1 timme 10 minuter

Ljudbok

Ryttarens sits och balans

I detta träningsprogram, Ryttarens sits och balans utvecklar du basen i din ridning, som är viktig oavsett ridgren - nämligen din sits och balans. Hästen kan inte komma till balans, bärighet och eftergift om inte du som ryttare först har ordning på din egen balans. Lär dig hur din rörelsekraft och balanspunkt påverkar din häst, och hur du ska förbättra din sits från topp till tå, så att du och din häst kan få ut det mesta av ridningen tillsammans och avancera i rid-nivåer. För bästa effekt bör du ha ha viss kunskap om mental träning t ex genom att ha använt dig av vårt träningsprogram – Ryttarens grund i mental träning.

Med HORSE IN MIND™ utvecklar du din ridning med hjälp av mental träning. Med professionella instruktörer med mångåriga erfarenheter inom mental träning och ridning, utvecklar du dina ridkunskaper - utan häst. Snabbare, säkrare och enklare.

Programmet innehåller 8 ljudspår att lyssna till och en 32-sidig folder i PDF-format med fakta, övningar och tips samt en träningsdagbok för dig att fylla i.

HORSEINMIND PRESENTERAR Ryttarens sits och balans.

Musik av Lewellyn.

Citat från ryttare som använt detta träningsprogram:
»Jag har fått en bättre sits, balans och viktkontroll. Jag kan känna att takten och rytmen är bra samt att hästen är avspänd och nöjd. Tack Horseinmind - den mentala träningen har gjort mycket för mig och min häst!«
– Pia

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone