Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hon som tittade in
Isbn: 978-91-8582-341-3
Förlag: Earbooks
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Torsten Wahlund
Length: 12 timmar 56 minuter

Även tillgänglig som: E-bok
Ljudbok

Hon som tittade in

En läkare blir påkörd under en skidtur. Trots ett snabbt ingripande från sjukvårdspersonal går hans liv inte att rädda, han avlider senare på intensiven. Den chockade bilföraren hade inte någon möjlighet att väja och polisen avskriver fallet som en tragisk olyckshändelse.

Men en kort tid därefter försvinner en av läkarens före detta arbetskamrater. Hon hittas mördad i sitt hem - skjuten från nära håll med flera skott. Kan det verkligen vara en slump att två personer knutna till samma sjukhus förolyckas under så kort tid? När det sedan framkommer att offren inte hade en helt okomplicerad relation till varandra inser kommissarie Claes Claesson att han har att göra med ett invecklat fall.

Under polisförhören träder bilden av en hård arbetsplats fram, där rädsla och maktbegär styrt personalen. En plats där mobbing lett till ett tragiskt människoöde. Och framför allt - en våldsam längtan efter hämnd.

I Hon som tittade in skildrar läkaren och författaren Karin Wahlberg med sällsynt skärpa vanliga människors vardagsproblem och glädjeämnen i en spännande mordhistoria

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone