Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Rekordvinnaren
Isbn: 978-91-8660-349-6
Förlag: Bladh by Bladh
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2012

E-bok

Rekordvinnaren

Vem vill bli miljonär?

Vem har inte någon gång drömt om att vinna högsta vinsten? Jacob Niller gjorde det, och inte nog med det - han blev mångmiljonär flera gånger om. Men drömmen förvandlades snabbt till en mardröm.

Jacob Niller är nöjd med sin lugna vardag. Han har just fått ett alldeles lagom stort avgångsvederlag efter tjugo år på Handelsbanken och njuter ett stilla liv vars händelselösa epicentrum är våningen i Gamla stan. Där, fjärran från vimlets yra, smuttar han nöjt på sin dagliga dos rödvin. Det mest spännande i hans liv är den månatliga golftävlingen med herrkompisarna.
En vårmorgon ringer telefonen - vinstambassadören på Svenska Spel presenterar sig. Aningen motvilligt inser Jacob Niller när den första chocken lagt sig, att han just blivit en kvarts miljard rikare.
I samma stund börjar problemen. Det som till en början ser ut som en lovande kärleksaffär på nätet, utvecklar sig till närkontakt med maffian, grovt bedrägeri, och kidnapping.
Vem sade att pengar leder till lycka?


Pieter Tham har frilansat för svenska tidningar i Paris, San Francisco och London. Jobbat som journalist på Dagens Industri, Veckans Affärer och Privata Affärer. Varit studioreporter på Aktuellt, Lilla Aktuellt och A-Ekonomi och ingick i en trojka som startade TV8. Arbetat inom eget företag som medietränare av offentliga personer i näringsliv och politik.
Nu delar han stadslivet med livet på en gård i Sörmland. Rekordvinnaren är hans första spänningsroman.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone