Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Justine - Raschans hämnd
Isbn: 978-91-8657-100-9
Förlag: Flying Bird Produktion
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2011

Även tillgänglig som: Ljudbok
E-bok

Justine - Raschans hämnd

Raschan skulle gå genom eld och vatten för hämnd! Han hade offrat mycket och tränat hårt för att komma hit. Det gick inte längre att känna igen den tanige lille grabb som skoningslöst utnyttjats i sexträskets människohandel (Brottskod 09).
Inte ens Svenne, då hans hallick, hade kunnat känna igen honom – han hade inte haft den minsta föraning när Raschan lagt strypsnaran om hans hals och dragit åt. Men det misstänkta internmordet på Berga-anstalten hade ändå bara varit en förövning, som bekräftat att Raschan inte längre gick att känna igen.
Nej, den verkliga vedergällningen skulle komma att ge eko över hela världen. Raschan styrdes nämligen inte längre blint av hat, utan av ett iskallt hämndbegär på alla som förnedrade det han nu var och allt han trodde på. Han var redo att skrida till handling. Det enda han väntade på var kvinnan vars speciella talanger han behövde. Och hon skulle komma snart, mycket snart.
Snabbt omvandlas inrutade rutiner i Öresund i ett gisslandrama som drar hela världens blickar på sig.

Bodil Mårtensson är född i Karlskrona, men efter en längre tid i Lund och några år i Umeå bor hon sedan länge med utsikt över Tycho Brahes Vhen. Detta är den elfte fristående boken i serien om Joakim Hill vid Helsingborgspolisen, som här också möter den Aspergerbegåvade kampsportsexperten Justine Jansen. Den originalpubliceras här också som ebok.

”Bodil Mårtensson är ett drivet proffs – hon gör för Helsingborg vad Mankell gjort för Ystad”. (Björn Rosdahl, Helsingborgs Dagblad)
”Bravo Bodil Mårtensson, det här är en av det senaste årtiondets bästa svenska deckare…” (Jean Bolinder, DAST)

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone