Hoppa till innehållet
Omslagsbild för ETC 30 ÅR
Isbn: 978-91-8767-033-6
Förlag: Bokförlaget ETC
Kategori:
Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

ETC 30 ÅR

ETC 30 ÅR
EN JUBILEUMSBOK

ETC heter Sveriges stora, envisa och radikala reportagetidning. Ett magasin på sex nummer per år, med de stora bildberättarna och de personliga texterna. ETC startades 1976 och fyller alltså 30 år i år. Det firar vi med en 236 sidig specialutgåva som också ges ut för bokhandeln i en speciell hårdinbunden upplaga och som E-bok i pdf format.
I Jubileumsboken hittar du några av de stora berättarna idag. Maria Pia Boëthius, Johan Ehrenberg, Anders Petersen… Men också 20 stycken ”återvändare”, några av de ledande i den svenska mediebranschen som en gång arbetade på ETC och idag återfinns som chefer på DN, SVT eller i fackförbundspressen.
I ETC 30 år, skriver de om en händelse under de år som gått. En dag, ett minne, en förändring. En särskild ”Hemliga sidor bilaga” och ett ”Nostalgiextra” finns också med i boken, Liksom en exposé över 30 år som gått med rubriken ”Hjälp- vad hände”.
Det största materialet är ett nytt stort ETC reportage. Håkan Elofssons svindlande bilder från Island, ihop med Johan Ehrenbergs berättelse ”Sagan om bonusgrisen och bläckfisken”. Ett spännande reportage från det nya Island där finansspekulation blandats med torsk och Tolkiens sagovärld.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone