Hoppa till innehållet
Omslagsbild för För hennes egen skull
Isbn: 978-91-8924-551-8
Förlag: Bokförlaget Mormor
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2024

E-bok

För hennes egen skull

»Ett svagt ljus letade sig in genom de smutsiga, galler­försedda fönstren uppe vid taket. Ficklampan var på väg att ge upp. Inga ljud hördes längre, varken uppifrån eller utifrån. Något fladdrade förbi ansiktet, antagligen en svärm malfjärilar. Kylan fick huden att knottra sig och hela kroppen att skälva. Var det dags att dö nu?«

Efter en svår skilsmässa vill Monika ha lugn och ro. Det tycker hon sig finna hos Ludvig, som är psykiater. Men under bekvämligheten lurar något okänt och kanske farligt.
Hur var det med den tidigare hustruns död? Vilken roll spelar sällskapet SPS, som Ludvig är medlem i, som har förgreningar till Europas större mentalsjukhus och vars medlemmar inte känner till varandras namn? Och vem  skickar de obehagliga, hotfulla vykorten?
Monika finner sig alltmer isolerad och insnärjd och inser att hon har en uppgift att utföra – hon börjar göra efterforskningar om vem Ludvig egentligen är och hur hans historia ser ut. Men tiden går och snart är det kanske för sent …

För hennes egen skull är en psykologisk thriller, men samtidigt en relationsroman om en man med en grandios självuppfattning och med ett behov av att styra andras liv.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone