Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det dolda uppenbara
Isbn: 978-91-8954-754-4
Förlag: Kunskapshuset Förlag
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: januari 2024

E-bok

Det dolda uppenbara

Vera lever ett till synes vanligt liv med ett bra jobb och fina väninnor men inombords håller hon på att falla sönder. Uppväxten hos den stränga farmodern har lämnat henne med en känsla av utanförskap och själslig tomhet. Allt oftare funderar hon över meningen med livet. Hon vill öppna sig för nya kollegan Titus, men vet inte om hon vågar.

Så träffar hon Robert och hoppet väcks. Han har allt hon kan önska förutom den lilla detaljen att han bara existerar i hennes drömmar. De möts på symboliska platser i naturen som alla bär budskap om livets skatter. Drömmarna ruckar Veras världsbild och synen på hennes egen existens. Hur ska hon få ihop de två världarna – till en som dessutom fungerar?

Det dolda uppenbaraär en psykologisk roman och, för den som vill, en vägledning i konsten att hitta hem till sig själv, på riktigt.

 

Elenor Thelander är född 1969 i Jönköping men har bott i Ängelholm under hela sin uppväxt. Idag bor hon i Munka-Ljungby. Hon är i grunden röntgensjuksköterska med expertis inom magnetkameror, men har på senare år skolat om sig till mental tränare, livscoach och ledarutvecklare och hjälper numera människor med självledarskap på olika sätt.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone