Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Polyamori i Paris
Isbn: 978-87-2608-435-1
Förlag: LUST
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: oktober 2018
Uppläsare: Sanna Nord
Length: 42 minuter

Ljudbok

Polyamori i Paris

”Han kysser henne, först ömt, sen tar han tag i hennes hår och drar i det så att hennes haka tvingas upp. Hon ser på honom och han på henne. Så kysser han henne igen, hungrigare den här gången. Med sin fria hand låter han fingrarna glida från hennes högra knäskål upp under kjolen. Hon darrar i hans armar, men han håller hårt, hon kommer ingenstans.”

James och Andreas sexliv är tråkigt och förutsägbart. De drömmer båda två om spänning och njutning men har aldrig yttrat sina fantasier högt. När de på semestern i Paris bestämmer sig för att ha ett öppet förhållande upplever de för första gången sina sexuella fantasier med totala främlingar. Snart visar det sig att det de trodde om varandra inte riktigt stämmer. Hur väl känner man någon efter elva år?

Lisa Vild är en pseudonym för en svensk författare av erotiska noveller. Hon utforskar i sina noveller känsliga, men kittlande, ämnen. Lisa tycker att sex borde vara något för alla och vill med sina noveller normalisera och nyansera bilden av vad sex är. Om det hon skriver är självupplevt eller inte låter vi dock vara osagt.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone