Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Collage
Isbn: 978-91-7517-887-5
Förlag: Recito Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: april 2016

E-bok

Collage

Nya ledtrådar dyker upp i ett femton år gammalt ärende - Österlenkonstnären Frank Berger försvann i Nice 1999. Hans sambo Maya kontaktar nu polisen med anledning av ett inbrott i Franks sjöbod, i Kivik. Men varför är hon så bitchig, och mer intresserad av de försvunna tavlorna än av Frank? Kan man lita på vad en äldre man, och granne till Maya, säger? Och vad var det som hände på stranden, för trettio år sen?

Annika är sextiotvå, men fortfarande hängiven sitt arbete som brottsutredare. Tidigare hjärtbesvär stoppar inte henne. Det är pusslandet och sökandet som sporrar, och när kollegan Erik råkar i blåsväder, i samband med ett flickmord, är det Annika som inte ger sig, även om det kostar ett litet tjänstefel! Stämmer hennes intuitioner ännu en gång? Chefen på Kriminaljouren ska gå i pension, och detta tynger Annika eftersom han alltid varit den som stöttat och trott på henne.

Annikas familj är viktig. Hon har lärt sig att vara två igen, och känner sig trygg med Rolf - tidigare kriminaltekniker. Hennes 84-åriga moder lever upp efter makens död, men vad är det hon sysslar med? Dottern Klara vill förändra sitt liv när nu barnen, Måns och Liv, blivit äldre.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone