Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ljug för mig
Isbn: 978-91-3216-750-8
Förlag: B Wahlströms
Kategori:
Unga vuxna
Tillgänglig sedan: mars 2016

E-bok

Ljug för mig

Ljug för mig är en het, romantisk thriller av den bästsäljande författaren Becca Fitzpatrick, som rönt enorma framgångar både i Sverige och utomlands med sin serie Fallen ängel.

Platsen där hon bor är inte hennes riktiga hem. Hon lever inte sitt riktiga liv. Stella är inte hennes riktiga namn. Stella blev vittne till ett mord, och har tvingats iväg från sitt hem och sin älskade pojkvän Reed. De är förbjudna att ha någon som helst kontakt.

Nu befinner sig Stella i Nebraska, i ett vittnesskyddsprogram. Stella kan inte dölja sin ilska över att hon ska behöva genomlida en hel sommar bland bönder och cowboys på vischan. Hon är iskall mot allt och alla, inte bara den pensionerade polisdamen hon flyttat in hos. Men så en morgon vaknar hon av att grannkillen Chet klipper gräs utanför hennes fönster. Chet är otroligt snygg och charmig mot sin vilja blir Stella förälskad i honom.

Men ingen på den lilla orten kan någonsin få veta vem Stella egentligen är. Hennes liv är redan i fara, och risken för att bli upptäckt ökar för varje liten detalj hon berättar om sig själv. Tiden går, och hon börjar känna sig tryggare. Men det kan bli hennes sista misstag. Faran finns mycket närmare än hon tror.

Becca Fitzpatrick läste Kitty-böckerna med ficklampan tänd under täcket i sin barndom. När hon blev större studerade hon på universitetet men slog snart in på författarbanan. När hon inte skriver tar hon gärna en joggingtur eller ligger i TV-soffan och tittar helst på deckare. Fallen ängel är hennes första roman. Becca Fitzpatrick bor i Colorado.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone