Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Liv i överflöd
Isbn: 978-91-8661-572-7
Förlag: HörOpp!
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Linda Norgren
Length: 10 timmar 15 minuter

Även tillgänglig som: E-bok
Ljudbok

Liv i överflöd

En möhippa tar en oväntad vändning då en chef vid Västgöta universitet plötsligt hittas död. Den mördade är en av huvudkandidaterna till jobbet som ny universitetsdirektör, men också ensam arvinge till 30 miljoner efter sin excentriske farbror.

Återigen står Västgöta universitet och dess unga rektor, Emma Lundgren, i händelsernas centrum. Men den här gången blir kriminalkommissarie Filip Alexandersson ålagd att hålla sig ifrån utredningen. Han får istället uppdraget att skaka liv i ett så kallat cold case i jakt på en poet som varit spårlöst försvunnen i trettiofem år.

Så småningom börjar det dock gå upp för Filip att de båda fallen kanske hänger ihop. Och när nya mord begås kan han inte längre hålla sig utanför den spektakulära mordutred-ningen på universitetet.

Liv i överflöd är den tredje fristående delen i Kristina Appelqvists spännande pusseldeckare med Västgöta universitet och småstadslivet i Skövde som fond. De två tidigare delarna i serien är Den svarta löparen och Den som törstar.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone